Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6457 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

De ideale universiteit, ten koste van wie?

“Nog los van het feit dat promovendi de dupe zijn, schiet de  Ideale Universiteit zichzelf met dit bursalenstelsel in de voet, ” aldus PNN-voorzitter Lucille Mattijssen. Ze hield donderdag 20 februari een kritisch betoog tijdens een paneldiscussie ter gelegenheid van de presentatie van Floris Cohen’s boek De Ideale Universiteit. Het betoog is hier na te lezen. Een aangepaste versie van dit betoog is verschenen in de Nederlandse Boekengids.