Vacatures – 2023

PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de UNL, de NFU, de KNAW en AcademicTransfer. Daarnaast organiseren wij jaarlijks verschillende bijeenkomsten, werken nauw samen met de AOb (Algemene Onderwijsbond), de FNV (Federatie Nederlandse Vakbonden) en Eurodoc (Europees PhD overleg). Op onze vierjaarlijkse algemene vergaderingen (AV) overleggen de vertegenwoordigers van de lokale promovendiorganisaties van alle Nederlandse universiteiten, instituten en UMC’s met elkaar.

Sollicitatieronde open

Vanaf 8 september 2023 is het PNN op zoek naar versterking. Meerdere vacatures staan open, kijk bij de verschillende functies voor meer informatie:

Enthousiast?

Vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te benaderen! Vragen over het PNN kun je stellen aan Anneke Kastelein (voorzitter@hetpnn.nl of +31 615470556). Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar Marije Sluiskes, secretaris@hetpnn.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 6 juni 2023. De sollicitatiegesprekken vinden in de laatste helft van juni plaats.

Deel deze pagina