AcademicTransfer

AcademicTransfer is hét Nederlandse carrièreplatform voor werken in de wetenschap. Voor elke academicus, in elke fase van zijn of haar loopbaan en in elke sector of branche. Op AcademicTransfer vind je vacatures van universiteiten, universitair medische centra, onderzoeksinstituten, hogescholen en uit het bedrijfsleven.

PNN werkt al jarenlang nauw samen met AcademicTransfer. Als deel van die samenwerking zijn vacatures binnen het PNN-bestuur of vanuit het Professional PhD Programma ook op de website van AcademicTransfer te vinden. Ook krijgt PNN inzage in de vacaturedata van AcademicTransfer om op basis hiervan de Monitor Arbeidsvoorwaarden te publiceren.

In de afgelopen 20 jaar heeft AcademicTransfer duizenden masterstudenten, PhD’s, postdocs, wetenschappers en onderzoekers geholpen met hun loopbaan. Bereid je voor op je volgende carrièrestap en maak een account aan op AcademicTransfer. Kijk op deze video voor meer informatie.

Met een AcademicTransfer account kun je:

  • Jouw CV uploaden en matchen met vacatures
  • Gevonden worden door jouw favoriete werkgevers
  • Jouw favoriete vacatures opslaan
  • E-mail alerts beheren
  • Makkelijk solliciteren
  • Je onderzoeksprofiel presenteren
  • Links uploaden naar jouw recente onderzoek

Bekijk alle recente PhD vacatures op AcademicTransfer. Voor vacatures binnen het PNN-bestuur, zie hier. Laat je vooral ook inspireren door de PhD ervaringen en carrièretips in de blogs van AcademicTransfer.

AcademicTransfer hoort graag jouw gebruikerservaringen en wat je vindt van de interactie op het platform. Heb je ideeën of suggesties, meld je aan bij de gebruikersgroep van AcademicTransfer. Zo geef je mede richting aan de doorontwikkeling van dit platform voor wetenschappers!