Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-7168 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

PNN zoekt bestuursleden: laatste dagen!

Het PNN zoekt vanaf 12 maart 2021 nieuwe bestuursleden! Voor de portefeuilles Loopbaan en Open Science is het PNN op zoek naar twee enthousiaste promovendi. De deadline om je motivatiebrief en CV in te leveren is deze vrijdag 15 januari 2021!

Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina of houd onze socials in de gaten voor meer informatie. Heb je interesse of vragen? Mail naar secretaris@hetpnn.nl!