Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-7150 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

PNN zoekt nieuwe bestuursleden!

Het PNN zoekt vanaf 12 maart 2021 twee nieuwe bestuursleden! Wij zijn de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland, vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de Vereniging van Universiteiten (VSNU), de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en Academic Transfer (AT).

Voor de portefeuilles Loopbaan en Open Science is het PNN op zoek naar twee enthousiaste promovendi. Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina of houd onze socials in de gaten voor meer informatie. De deadline om je motivatiebrief en CV in te leveren is 15 januari 2021!

Heb je interesse of vragen? Mail naar secretaris@hetpnn.nl.