Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6896 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

Ga eens buiten je boekje

Wil jij leren hoe je open en actief in gesprek kan met anderen over je onderzoek?  Dan biedt Samenweten de gelegenheid om de workshop Ga eens buiten je boekje te volgen met veel praktische tips en oefeningen.

Samenweten is een project van de KNAW. Het doel van Samenweten is de dialoog tussen wetenschap en samenleving te versterken en mensen te stimuleren meer vragen te stellen aan. Deze workshop focust op hoe je de samenleving kunt betrekken bij je onderzoek. Ook ga je in gesprek met 6 panel leden en doe je zelf verschillende opdrachten. De eerstvolgende workshop vindt plaats vrijdag 2 en 16 oktober van 9 tot 12 uur online, in het Nederlands. Via deze link kan je je aanmelden. Selectie is op basis van korte motivatie.