Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6691 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

PNN zoekt nieuwe voorzitter

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de VSNU, de KNAW en Academic Transfer. We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, werken nauw samen met de AOb (Algemene Onderwijsbond) en Eurodoc (Europees PhD-overleg). Op onze ALV’s overleggen promovendi-vertegenwoordigers van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s met elkaar.

Vanaf september 2020 is het PNN op zoek naar een nieuwe voorzitter. Om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen, zul de voorzitter op de ALV van 19 juni verkozen worden als bestuurslid. Hierna volgt een inwerkperiode, waarna de nieuwe voorzitter tijdens de ALV in september kan worden geïnstalleerd. Zie hier voor de volledige vacaturetekst.

Meer informatie
Vragen of mogelijk interesse? Aarzel dan niet ons te benaderen! Vragen over het PNN of de functie

specifiek kunnen gesteld worden aan Kimberley Anneveldt (secretaris@hetpnn.nl) of Lucille Mattijssen (voorzitter@hetpnn.nl). Je sollicitatiebrief en cv kun je opsturen naar secretaris@hetpnn.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk zondag 14 juni. De sollicitatiegesprekken vinden vooralsnog digitaal plaats in de week van 15 juni.