Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6674 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

Grote stap binnen Open Science

Het PNN is erg blij met het nieuws over de nationale open science-samenwerking tussen Elsevier en de Vereniging van Universiteiten (VSNU), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Elsevier is het informatie- en data-analyse bedrijf voor de (medische) wetenschap. De overeenkomst omvat diensten voor het publiceren en lezen van

wetenschappelijke content, evenals de gezamenlijke ontwikkeling van innovatieve open science-diensten voor het waarderen en verspreiden van kennis. Dit is een hele grote stap op het gebied van Open Science en de ambities van 100% open access publiceren te kunnen verwezenlijken. Lees hier de overeenkomst.