Survey update

Op 11 mei heeft PNN de PNN PhD Survey officieel gesloten. Meer dan 1500 promovendi hebben deze toch best wel lange survey volledig ingevuld. PNN is erg blij met deze respons, die ons in staat stelt om een goed beeld te krijgen van de situatie van promovendi in Nederland.

Aan deze survey was ook een vrijwillige loterij voor een career coaching

sessie verbonden. Wegens het grote aantal deelnemers aan de loterij heeft PNN besloten niet twee, maar drie career coaching sessies onder de deelnemers te verloten. Deze winnaars zijn random geselecteerd en hebben inmiddels een mail hierover ontvangen (controleer dus voor de zekerheid je spam-box!)

PNN gaat de komende weken aan de slag met het analyseren van de data en streeft ernaar om vóór de zomer een rapport op basis van de data te kunnen presenteren.