Wijzigingen supervisor of the year award: Deadline 10 mei

Sinds 2014 reikt PNN the supervisor of the year award uit. Vanwege de corona crisis is het uiteraard niet mogelijk om deze bijeenkomst te laten plaatsvinden zoals vooraf bedacht. Omdat we de award wel belangrijk vinden en het event niet willen uitstellen, zal uit de kandidaten een top drie worden opgesteld en zij zullen worden uitgenodigd voor een digitale sessie waarin de winnaar bekend wordt gemaakt. Nadien zal dit uiteraard publiekelijk bekend worden gemaakt.

Blinkt jouw supervisor uit in communicatie? Weet hij of zij jou dagelijks te

motiveren? Of beschikt jouw supervisor of andere essentiële kwaliteiten waardoor hij of zij kans moet maken op deze award? Dan heb je tot 10 mei om jouw supervisor aan te melden. Klik hier voor meer informatie