PNN PhD Survey: Stelt de relevante vragen PNN heeft jouw input nodig om de promotietrajecten in Nederland te verbeteren!

We beseffen ons dat de coronacrisis mogelijk een grote impact heeft op je promotietraject. PNN werkt op dit moment hard om oplossingen voor deze corona-gerelateerde problemen te vinden. Echter, ook zonder deze corona-gerelateerde problemen ervaren veel promovendi nog andere problemen tijdens hun promotietraject. Het is een van de kerndoelen van PNN om deze problemen aan te pakken, en daarom willen wij deze problemen identificeren en kwantificeren.

Daarom vragen we jullie om ons te laten weten wat er wel en wat er niet goed gaat in jouw promotietraject in de PNN PhD survey! De survey omvat namelijk ook allerlei onderwerpen die normaliter niet worden besproken in PhD surveys, maar die wel cruciaal zijn om de situatie van promovendi te verbeteren. PNN zal de data vertrouwelijk behandelen, dus voel je vrij om alle zorgen die je mogelijk hebt te delen.

Hoe meer promovendi de survey invullen, hoe beter PNN in staat zal zijn om problemen aan te kaarten en beleidsmaken te overtuigen van veranderingen. We roepen daarom iedereen op die op dit moment bezig is met een promotietraject, ongeacht contracttype of institutie, om deze survey in te vullen!

Daarnaast kun je, bij deelname aan de survey, je inschrijven om kans te maken om een van twee Career Coaching sessies bij een professionele carrière coach te winnen!

Je kunt de survey hier invullen!

Survey voor promovendi in de UMC´s

Omdat er in de UMCs unieke problematiek voordoet naar aanleiding van COVID-19, is er een aparte survey ontwikkeld voor promovendi in de UMC´s.  Wij horen graag van jou waar jij tegenaan loopt. Deze informatie kunnen wij vervolgens gebruiken om jouw belangen beter te behartigen tegenover beleidsmakers. Deze survey is hier te vinden.