Nieuwe leden PNN

Afgelopen vrijdag vond de algemene ledenvergadering van PNN plaats, zoals elke vier maanden.

Vanwege de bijzondere omstandigheden was dat dit keer middels Skype.
Tijdens deze vergadering is de realisatie van 2019 en de begroting van 2020 goedgekeurd, hebben we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen voor de portefeuilles loopbaan & PPP en kwaliteit & diversiteit (waardoor we weer een compleet bestuur hebben!) en hebben we tevens twee nieuwe leden mogen verwelkomen!

PNN is een landelijke vertegenwoordiger van alle promovendi in Nederland, maar onze leden zijn de lokale promovendi overleggen van de Nederlandse universiteiten. Echter, sinds afgelopen vrijdag is HUP, het promovendi overleg van de Hogeschool Utrecht ook één van onze leden. Daarnaast hebben we een nieuw lid dat de promovendi van de Vrije Universiteit zal gaan vertegenwoordigen: VU PhD Gatherings. We zijn blij met deze nieuwe aanwinsten! Wil je meer weten over deze twee leden, of onze andere 15 leden? Neem een kijkje op deze pagina.

Tot slot hebben we tijdens deze vergadering uiteraard ook stil gestaan bij de Covid-19 crisis en welke impact dit heeft op de promovendi in Nederland. Morgen zullen we hier meer over delen.