Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6407 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

Nieuwe vacatures PNN: algemeen bestuursleden voor de portefeuilles Kwaliteit, Diversiteit en Loopbaan

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de VSNU, de KNAW en Academic Transfer. We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, werken nauw samen met de AOb (Algemene Onderwijsbond) en Eurodoc (Europees PhD-overleg). Op onze ALV’s overleggen promovendi-vertegenwoordigers van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s met elkaar.

Vanaf 20 maart 2020 is het PNN op zoek naar versterking in de vorm van een drie nieuwe algemeen bestuursleden voor de portefeuilles kwaliteit, diversiteit en loopbaan. Zie hieronder voor de volledige vacaturetekst:

Vacature algemene bestuursleden PNN

Meer informatie

Vragen of mogelijk interesse? Aarzel dan niet ons te benaderen! Vragen over het PNN kun je stellen aan Kimberley Anneveldt (secretaris@hetpnn.nl). Je sollicitatiebrief en cv kun je opsturen naar secretaris@hetpnn.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk vrijdag 6 maart. De sollicitatiegesprekken vinden overdag plaats op dinsdag 10 maart in Utrecht. De installatie zal plaatsvinden op vrijdag 20 maart.