Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-6359 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

Steun het manifest tegen het experiment promotieonderwijs!

Studentpromovendi van de RUG eisen in een manifest de stopzetting van het experiment Promotieonderwijs. Het experiment heeft veel negatieve gevolgen voor hen, zoals een lager inkomen en minder arbeidsrechtelijke bescherming, terwijl de beloofde voordelen zijn uitgebleven. Het experiment is een eerste stap in een race to the bottom op arbeidsvoorwaarden, en dat pikken zij niet langer. Je kunt het manifest ondersteunen via deze website!