Nieuwe vacatures PNN: Algemeen bestuursleden kwaliteit en open science

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de VSNU, de KNAW, Science in Transition en Academic Transfer. We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, zijn actief in de VAWO (de vakbond voor de wetenschap) en Eurodoc (Europees PhD-overleg). Op onze ALV’s overleggen promovendi-vertegenwoordigers van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s met elkaar.

Vanaf 13 december 2019 is het PNN op zoek naar versterking in de vorm van een twee nieuwe algemeen bestuursleden voor de portefeuilles kwaliteit en open science. Zie hieronder voor de volledige vacaturetekst:

Vacature algemeen bestuursleden PNN

Meer informatie

Vragen of mogelijk interesse? Aarzel dan niet ons te benaderen! Vragen over het PNN kun je stellen aan Kimberley Anneveldt (secretaris@hetpnn.nl). Je sollicitatiebrief en cv kun je opsturen naar secretaris@hetpnn.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk dinsdag 26 november. De sollicitatiegesprekken vinden overdag plaats op vrijdag 29 november in Utrecht. De installatie zal plaatsvinden op vrijdag 13 december.