Nieuwe vacature PNN: Algemeen Bestuurslid Diversiteit & Buitenpromovendi

Vanaf 20 september 2019 is het PNN op zoek naar versterking in de vorm van een nieuw algemeen bestuurslid Diversiteit & Buitenpromovendi.

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. Tweede Kamerleden, het ministerie van OCW, de VSNU, de KNAW, Science in Transition en Academic Transfer. We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, zijn actief in de VAWO (de vakbond voor de wetenschap) en Eurodoc (Europees PhD-overleg). Op onze ALV’s overleggen promovendi-vertegenwoordigers van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s met elkaar.

Vacature bestuurslid Diversiteit & Buitenpromovendi

Vragen of mogelijk interesse? Aarzel dan niet ons te benaderen! Vragen over het PNN kun je stellen aan Kimberley Anneveldt (secretaris@hetpnn.nl). Je sollicitatiebrief en CV kun je eveneens opsturen naar secretaris@hetpnn.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 30 augustus. De sollicitatiegesprekken vinden overdag plaats op woensdag 4 september in Utrecht.