Warning: Use of undefined constant is_post - assumed 'is_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/hetpnnnl/www/wp-content/themes/hetpnn-twenty-twenty-child/functions.php on line 12
class="post-template-default single single-post postid-3029 single-format-standard custom-background template-full-width singular enable-search-modal missing-post-thumbnail has-single-pagination showing-comments hide-avatars footer-top-visible elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7213 elementor-page-7843">

Partners

PNN werkt samen aan het Professional PhD Program met meerdere partners inclusief Academic Transfer, het Ministerie van Economische Zaken (EZ), het Ministerie van Onderwijs, Cultuur, en Wetenschap (OCW), de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO), de Rabobank, en de Universiteit van Amsterdam (UvA).

ezrmo

nwo     ocw rabobank

uva     at-logo

sofokles2     vawo

Voor meer informatie over het PPP zie deze infosheet of lees dit artikel in het NRC Handelsblad of mail Mina Karami via mina.karami@hetpnn.nl!